Tablouri panza (canvas) personalziate

Vrei sa iti decorezi casa, biroul sau sa oferi un cadou deosebit? Alege acum un tablou pe panza de o calitate deosebita!

Pretul este de 230 de lei/mp pentru panza de poliester 100% premium de 240g/mp si de 270 de lei/mp pentru panza de bumbac 100% 400g/mp.
Tratament suplimentar pentru rezistenta UV si extra luciu de la 20lei/mp.

Putem realiza tablouri cu latimea de intre 20 si 100cm si lungimea intre 20 si 170 cm.

Panza pe care se imprima tabloul este de calitate premium, rezistenta in timp si la apa si cu un grad foarte mare de alb. Rezolutie maxima suportata de 9600dpi. Tablourile din panza sunt protejate impotriva luminii si umiditatii cu un lac special lucios care accentueaza culorile si creeaza o suprafata hidrofuga.

Datorita folosirii tehnologiei de ultima generatie si a cernealii Ultrachrome XD, care permite realizarea de imagini superbe cu culori precise, realizam imagini cu niveluri uimitoare ale detaliilor.

Sasiul sau rama suport pe care se intinde panza este format din elementi din lemn frezati si chertati special pentru o imbinare rapida. Marginea exterioara a ramei este rotunjita, special pentru a preveni deteriorarea panzei in timp. Panza se intinde pe sasiu de lemn de brad cu dimensiunea de 2x4cm.

Ce gasesti in pachet?
Tablou canvas cu imaginea si dimensiunea aleasa.
Agatatoare tip crocodil.
Tablourile sunt ambalate cu ajutorul unor materiale de protectie ce previn umezirea si deterioarea acestora, asigurand o buna transportare a acestora.

Livrarea Produselor
Livrarea produselor se face prin curierat rapid cu mentiunea produs fragil.

Produsele sunt realizate 100% in Romania, in atelierul personal. Calitate premium.

Transport gratuit la comenzi de peste 250 de lei, discount suplimentar la comenzi de
peste 4mp.

exemplu cost tablou – 30x40cm poliester – 30lei, 60x90cm poliester – 125lei